Camilla Møller Eskesen

Portfolio

Innocent Blood

Innocent Blood

Dette var vores 1. års projekt, hvor vi havde Innocent Blood som klient. Jeg havde forud for projektet hjulpet bandet med deres eget website (småjusteringer, farver, musikafspiller, galleri og indhold). I dette projekt stod jeg for en stor del af programmeringen, som hovedsagligt bestod af ren HTML, CSS samt jQuery. Desuden stod jeg for at klippe en video sammen ud fra videoklip leveret af Innocent Blood. Efterfølgende har bandet valgt at bruge hjemmesiden, hvor jeg igen har hjulpet dem for at få alt deres gamle indhold med over på den nye samt justeret siden, således den opfylder Innocent Bloods ønsker.

Se website
Haldrup Psykologhus

Haldrup Psykologhus

Jeg lavede både frontend og backend for Haldrup Psykologhus efter jeg var færdiguddannet web-integrator. Websitet er dog ikke blevet gjort responsive, da jeg ikke havde denne viden på daværende tidspunkt. Den er lavet i ASP.NET og C# og gennem backenden er det muligt at tilføje, redigere og slette indhold via en tilhørende database lavet i MSSQL.

Se website

Fotografier

Her findes et udpluk af de billeder, jeg har taget gennem tiden. Der er alt fra koncertbilleder til billeder af dyr og natur. Alle billederne er efterfølgende redigeret i Adobe Photoshop for at gøre dem endnu bedre og frembringe den rigtige stemning og lys- og farvesammensætning. Dette indebærer alt fra beskæringer, ændringer af farver samt sletning af datomærke med mere. Da musikere og dyr er svære at fotografere, da disse ofte er i bevægelse, og der i forhold til koncerter ofte er meget lys, er dette også en udfordring, og på dette punkt øver jeg mig på at blive bedre og fange de "magiske øjeblikke", der opstår, da billederne på ingen måde er opstillede.

Se fotografier
Fotografier

Grafiske elementer

Her findes et udpluk af de grafiske elementer, jeg har lavet i Adobe Illustrator. Dette indebærer alt fra logoer til portrætter. Fælles for dem alle er, at det er optegninger, hvilket vil sige de er tegnet op ud fra et allerede eksisterende billede via "Curvature Tool". Disse er desuden også blevet lavet for at lære programmet bedre at kende og øve mig i at blive bedre til at lave grafiske elementer.

Se grafiske elementer
Grafiske elementer